://Franjuri

Kashmir si oranjada. Ia un loc

Bicicleta cu record-playere integrate in roti

Nu e nimic mai relaxant cand mergi cu bicicleta decat să asculţi muzica preferată în timp ce pedalezi –  un grup de designeri olandezi şi-au unit forţele pentru a crea o bicicletă uimitoare care are şi funcţia de „record-player”. Dubbed Feats Per Minute (un joc de cuvinte cu „fiets” – cuvânt olandez pentru bicicleta),  este echipată cu un set de roţi cu patefoane incorporate care redă muzica în timp ce pedalezi.

Echipa care a coloborat la realizarea bicicletei este formata din Merel Slootheer, Azulay Liat şi Pieter Frank de Jong. Lucrând împreună au visat la o modalitate de a combina abilităţile lor în grafică, ilustraţie şi design industrial pentru a crea o geniala bicicletă record-player . Echipa a început cu o biciclete Alpina veche de treizeci de ani pe care a modernizat-o cu piese recuperate de la vechi patefoane dezmembrate. Ei au căutat să păstreze design-ul cat mai low-tech – singura sursă de energie exterioară este de la o baterie de nouă volţi care alimentează amplificatorul.

Tempo-ul muzicii diferă în funcţie de cât de repede se pedalează, stiluri diferite de muzica sunt potrivite pentru viteze diferite – baladele sunt aproximativla  60 de BPM, muzica disco este în jurul valorii de 120 BPM, şi muzica house variază între la 170 la 300 BPM.
Feats este primul prototip construit de cei trei dar sunt în expansiune şi spera să ajunga la nivel global cu biciclete în fiecare oraş. Bicicleta duce playerul de muzica la un nivel cu totul nou.


via

Reclame

Filed under: Design&Style, , , ,

Adauga un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Me, myself and I

Link Exchange

Posturi recente

Bijutetrii textile
Lanterne marocane
Ambalaj pentru sange
Masa cu motor de avion

Lista cu muzici

ZeList

TB

Bloguri, Bloggeri si Cititori