://Franjuri

Kashmir si oranjada. Ia un loc

Oglinzi si mozaic

Fondatoarea brandului Zetamari, Angie Heinrich creeaza mozaicuri în Seattle din 1998. Inspirata de ritmul artei si arhitecturii marocane, Heinrich creaza piese cu simetrii armonice din dale de sticlă si margele absolut deosebite. Am gasit cateva poze cu oglinzi si rame bogat texturate şi luxoase de care m-am indragostit.

Pasiunea artistei pentru această formă de artă antică  a determinat-o sa studieze cu maestrii din Italia, Spania, şi Statele Unite, unde i-a fost insulflata aceasta distinctie a manoperei si a tehnicii evidente în fiecare piesa artizanala.

„Călătoria mea cu această formă de artă este intens spirituală aspirand sa exprim o lume interconectată unde experienţele aparent mici şi inconsecvente afectează întregul. Mozaicul este un mediu eficient de a ilustra modul în care bucăţi cu forme alese se pot uni cu alte tesserae (dale, feagmente) pentru a crea ceva bogat in textura, culoare, şi semnificaţie. Este ceva magic in imaginea detaliata dar in acelasi timp holistica pe care o ofera mozaicul.” – Angie Heinrich

O parte din piesele artistei sunt de vanzare in aceasta perioada la preturi reduse pe www.fab.com (numar limitat de membrii insa puteti incerca sa va faceti cont) restul putand fi cumparate de pe site-ul ei.

Anunțuri

Din categoria:Decorate, Design&Style, ,

Adauga un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s